Met één swipe calorieën en koolhydraten tellen

De Sweetbee Platemate® tablet- en smartphone applicatie toont op eenvoudige en visuele manier hoeveel koolhydraten en calorieën uw maaltijd telt. U kan deze gegevens én uw bloedglucosewaarden dag per dag controleren en opslaan. Realiseer zo uw eigen doelstellingen. Met méér dan 200 voedingsproducten in de databank kan u eindeloze combinaties maken en gezonde inspiratie opdoen. In enkele seconden is uw virtuele maaltijd klaar. Smakelijk!

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en FUN !

Toegang tot de voedingsdatabank in één beweging
Dankzij de touch-technologie bladert u vlot doorheen meer dan 400 producten. Netjes in categorieën ingedeeld en met een handige zoekfunctie.

Virtuele maaltijd 
Gedaan met ruwe schattingen en producten afwegen op de weegschaal. Met de Platemate® kan u op een speelse manier uw maaltijd virtueel bereiden en vergelijken met wat er effectief op uw bord ligt. Niet zomaar een leuk gadget, maar levensnoodzakelijke informatie.

Toegang tot de koolhydratengids 
Via een afzonderlijk scherm hebt u toegang tot de complete koolhydratenvoedingsgids. Hierin worden alle producten gevisualiseerd als een portie die overeenkomt met één koolhydraateenheid (12,5 gram koolhydraten).

Details voedselopname 
In geen tijd maakt de applicatie alle berekeningen van uw maaltijd. U vindt er naast het aantal koolhydraten en calorieën tevens het vetgehalte en de hoeveelheid eiwitten en vezels in terug. Wanneer u uw doelstellingen overschrijdt, dan wordt dit aangeduid met een rode balk.

Opslaan maaltijden en bloedglycemie 
Met een vingertoets kan u de maaltijd opslaan in het logboek. Op deze manier kan je de relatie tussen voedselopname en glycemie over een bepaalde periode perfect opvolgen.

De Platemate®  kan je downloaden via  Apple App Store and GooglePlay™ Store*

Succes!

Voor meer informatie surf naar http://be.sweetbee.eu/nl

 

 

 

 Platemate® is een product in eigendom van Sweetbee bvba, Mechelsesteenweg 91, B-3012 Belgium

*Werkt met iOS and Android® mobiele telefoon of tablet.
Apple® App Store® is een handelsmerk van Apple Inc.
Google Play™ en Android® zijn handelsmerken van Google Inc. iOS is eenhandelsmerk van Cisco Technology, Inc.

4.666665
op basis van 3 stemmen.