We zijn er graag voor u!

De missie van de OneTouch® lijn is om op een zorgvuldige, accurate en tegelijk efficiënte manier antwoord te geven op al uw vragen in verband met OneTouch(®) producten en diensten. Ons gemotiveerde team staat klaar met advies om u proactief te informeren en al uw vragen op te lossen.

Bel de gratis OneTouch® lijn om u te registreren en profiteer van de vele voordelen die OneTouch® u biedt.

Professionals aan de lijn

Onze hoog opgeleide medewerkers beschikken over de nodige expertise om zowel patiënten als professionele zorgverleners een antwoord te geven op vragen over alle OneTouch® producten.

Op onze gratis OneTouch® lijn kunt u terecht met vragen over:

  • OneTouch® bloedglucosemeters
  • OneTouch® teststrips
  • OneTouch® controlevloeistof
  • De prikpen
  • De lancetten
  • Productgarantie
  • Praktische diabetesinformatie

Garantie en onmiddellijke vervangingen

Wij bieden u een gratis garantie op alle OneTouch® Producten. En we begrijpen dat het voor u belangrijk is dat uw toestel werkt zoals het hoort. Bij defect van uw meter of andere bijbehorende materialen, vervangen we deze onmiddellijk en volledig kosteloos.

Handleidingen

U kunt Handleidingen downloaden in een uitgebreide of verkorte versie, of u kunt ze telefonisch aanvragen via de gratis OneTouch® lijn.

Wij bieden u ook vertalingen van de verkorte handleidingen aan. Deze anderstalige handleidingen zijn in de volgende talen, op telefonische aanvraag, beschikbaar: Engels, Italiaans, Duits, Turks en Arabisch.

De OneTouch® noodgevallenkaart

U kunt de OneTouch® noodgevallenkaart aanvragen door te bellen naar de gratis OneTouch® lijn.

Vul uw adresgegevens en de gegevens van de persoon die gecontacteerd kan worden in geval van nood in. Op de achterzijde staat ons gratis telefoonnummer vermeld. Het pasje past perfect in uw portefeuille of meter-etui. Bij verlies van uw meter kan de vinder deze naar u terugsturen. Bovendien heeft u zo altijd onze gegevens bij de hand.

Dagboek

Dagboek te downloaden: OneTouch® dagboek